Still in Airlie Beach.

Sen sist:
Tacokvall hos Matilda. Lisa at for mycket och madde samre an den varsta bakfyllan nagansin. (allsta riktigt daligt)(haha)

Akte ut med baten Avatar, en stor katamaran tror jag det kallas. Av 25pers sa var vi val ialf 19-20 svenskar. helt sjukt. Vi hade det supergott, snorklade hela dagarna och fick jattegod mat som lagades av en kock ombord.

Traffade goa goteborgarna David och Louice som vi har bott ihop med nu och tillsammans sa ska vi ta nattabussen upp till var sista destination med Greyhound, Cairns.. Kanns lite konstigt att vi iprincip har gjotr allt vi velat gora snart. Skont!

Tva festkvallar har vi hunnit med nu ocksa. Helt okej! Spelat sjukt roliga omgangar av Ring of Fire!

Atit kebab och hamburgare, icke att forglomma!

Trakigaste nyheten ar att var alskade van Isabelle ligger pa sjukhus nere i Sydney med en ganska allvarlig infektion i handen... KRYA PA DIG!!!!! Snart ar du pa fotter igen!:)

Regnet vraker ner och man kanner sig ganska trott pa det. Vi ar ju har for att sola & bada for sjuttsingen!!!! Far hoppas pa battre i Cairns!!!!!!!!

Tror val det var allt for nu. Idag ar en saknar-alla-dar-hemma-dag, sa idag tanker jag pa familjen och alla kompissssaajjjr! saknar er<3

Massa kramar till er!

/ottis

Ps. Lite bilder pa var bat: http://avatarwhitsundayssailing.homestead.com/AvatarWhitsundaysItinerary.html

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0