helllooo new zealand!!

nya zeeland ar heeelt underbart!!
har aldrig sett sadan natur, sjukt fint:)))

hittils har vi gatt pa massa promenader, isabelle har joinat justin bieber & david beckhams klubb och har hoppat bungyjump ner i ett hav (galenskaper) fran en 40m hog bro. ratt coolt. men jag och ottilia var nog mer nervos an henne. sen ska hon hoppa 134m ocksa........:O

imorgon ska vi kanske gora skydiving, och ta mig i kragen om man ar na nervos. hall i hatten, 16000ft. typ 4,5km hogt. kommer typ do. sen har vi sagen om ringen vandring, white water rafting, glaciarvandring och delfinbad kvar, hihi awesome :)

hor av oss sen nar vi har gjort nagot:)

looove fran oss<3

Pa vag mot Nya (Zeeland) mal

Da var det dags. Tiden ar inne for oss att lamna vart kara St Kilda och Melbourne.
Efter dagar av stadning och putsning sa ar lagenheten urflyttad och alla nycklar inlamnade.
Hej da kara Grey St 3/32 <3

Sista dagarna har bestatt av fest med jobbarkompisarna, hostelvannerna och tenniskikande.
Jag jobbade sista dagen i lordags och efter utgangen var det jobbigt att saga hejda till vara harliga TacoBill flickor.
Sondagen spenderade vi pa en ny fin strand, valdigt lang!! Pa kvallen drog CB, Lisa och Isabelle till Geebung, men jag var for trott sa stannade hemma och kikade pa tennis. Federer-Tomic och Wozniacki-Jankovic. LOVE TENNIS, har fatt tennisfeber nu av AUS Open..

Och nu var alltsa den sista dagen har, spenderats med stek pa stranden och branda rumpor! Nu ska vi ta oss in mot stan for att ata middag och kolla pa Hewitt :) Sen ta oss ut mot flygplatsen for kl 23.50 lyfter planet mot Auckland.

Sa nasta gang vi hors blir det troligtvis fran Nya Zeeland naganstans! :)

Ska bli sa kul och vi ser framemot det har allihopa!! Nu borjas det, ca 2manaders resande.. (Ohh far rysningar!)

Isabelle och Lisa halsar!

Puss & Kram :-*

/Ottis

Thursday

Halla halla!

Torsdag, inget hejdundrande vader sa har sitter jag och laddar infor en langpromme :)

I forrgar sa var vi ut och korde pa Great Ocean Road, en upplevelse! Underbart landskap med klippor och stup ratt ner i havet. Vackra strander! Vi gjorde ett stopp vid en supermysig lite strand och at lunch.
Tog massa bilder och hade en skon dag i solen.
Pa kvallen for till Nandos vans beachhouse och sov dar.
Igar sa akte vi fran huset till en supercool strand, aaah sa harlig. Bred, lang och knappt nagat folk. Sjuk natur runt omkring med klippor och sant. Vi badade i stora vagor och hade det jatteharligt. Simmade nastan in i ett rip, nagat som tydligen ar jattefarligt och man kan bli utdragen i havet.. Killarna fick utskallning av badvakterna, men mig & Isabelle sa dom inget till bara prata lite glatt haha. Tyckte killarna var dickheads som tog med oss flickor pa sana farligheter haha. Bra att vara tjej ibland ;)

Igar var ju ocksa Isabelles fodelsedag, 21 ar yaay Hurra Hurra!!!!
Sa nar vi kom hem fran stranden, gjorde vi oss fina och tog tramen in till city :)
Val dar gick vi in pa en jatte mysig bar/resturang gata och at god mat, stek, kyckling och kanguru och till det fick vi vin. Servitoren fragade om vi ville ha nagat brod eller sa till maten, da fragade jag om det kostade och han skrattade och tyckte vi sag for fancy ut for att behova fraga det haha! Supertrevligt med mina flickor ialf. Efter det gick vi till en rooftop-bar, Madame Brussels och drack Madames Melon och Sangria, aaah sa gott. Satt dar i nagra timmar och hade det gott. Markte sedan att vi missat sista tramen hem och vi lov att ta taxi.. Onodiga pengar men valdigt skont hihi.

Hittills har veckan varit valdigt bra tycker jag, roligt eftersom det ar sista veckan har i Melbs..

Nu ska vi gora nagat vettigt utav dagen.

Puss & Kram pa alla er dar hemma!!

/O


14.01.12

Lordag.

Hej alla dar hemma! :)
Nu har vi haft valdigt trakigt vader har i Melbs de sista 2veckorna, sedan nyar ungefar.. Jattetrakigt da vi alla tappat var bruna fina sommar farg.. Buhu. Annars sa mar vi alla bra forutom lite sma krampor som alla dras med da&da!
Isabelle har ont i foten, jag har ont i hela benet i princip troligtvis efter for mycket traning (hosthost) och Lisa magproblem, aven CB har drabbats av en massa jobbiga bett over hela hennes kropp.. Ingen som vet vad det kan vara vilket stor henne, bade Isabelle & Lisa har fatt en del bett ocksa sa vi ar fundersamma vad det kan vara. Inga bedbugs det ar vi ialf nastan sakra pa!!

Idag sa ska vi saga hejda till var kara Alex som ska fara pa "semester" till Thailand blandannat i ca 3manader. Vi kommer sakna dig gumman!! Vi at en god SVENSKTACOS middag i forrgar som ett litet hejda, myyycket mycket gott! :) Min favvoratt helt klart!

Nu ar vi snart inne pa sista veckan har i Melbourne. Kanns valdigt underligt, kommer vara jobbigt att saga hejda nar man inte vet om man ses igen.. Spec till alla pa jobbet, jag tycker om alla saaa mycket :((

Planerna for nasta vecka ar foljande
:

Mandag - Australien Open, Tennis
Tisdag/Onsdag - Great Ocean Road, roadtrip med Nando och nagra vanner till honom
Torsdag, Fredag, Lordag - Ev Jobb, annars packa & stada ihop i lagenheten.
Sondag - Flytta ut :((( och sista utgangen pa vart favvostalle Geebung, aven kallat Bungis!! WIE
Mandag - Sista dagen i Melbourne (Flyget till NZ & Auckland gar vid 23tiden)

Nu ska vi kika pa nytt boende till Carro som blir kvar har i Melbourne nar vi andra far ivag (ska mota upp henne och Lollo i Sydney senare) ata lite lunch och sedan blir det jobb for mig, Lisa & Isabelle :)

Hoppas att alla mar bra dar hemma, ta hand om varandra!

Puss & Kram

Ottilia

2012

Ett nytt ar. Helt otroligt vad tiden gar snabbt!
Raknade ut att 2011 sa var jag utomlands halva aret.. Speciell kansla nar man tankte pa det faktiskt.

Nu har vi alltsa firat nyar och varit pa summadayze.
Nyar var helt okej, hade en trevlig kvall hos Gab :)
Men summadayze - ooooh vilken dag. Var otroligt trott och bakis, sjukt varmt narmare 40grader och man ville nastan aka hem. Men sa hittar vi ett skumparty med grym musik och vi borjar dansa. Dansar dar tills Erick Morillo spelar, sjukt bra no1 - Dansar vidare med fantastiske Snoop Dogg, sjukt bra no2. Ater lite middag (Sushi) och dansar efter det vidare med Calvin Harris, sjukt bra no3!!!! Sa ungefar 8h dansande senare tog vi tramen hemat.
FEETTTT BRAAA DAAAAG!!

Idag ar det aterigen valdigt varmt, kring 40grader. Blir mycket bada och dricka vatten vill jag lova!

Nasta vecka kommer alltsa vara falukompisar ner, trevligt! Och bara 3veckor kvar tills NZ, spannande :)

Tjing!

PussKram /Ottilia

RSS 2.0