good day!

hejhallå!
lisa som skriver!!
idag ringde klockan 08.15, jag gick upp och drog på mig träningskläderna och fick även upp lollo ur sängen. sen gick vi ut och mötte upp emma svadling och tog en pw runt albert park på en timme sådär :)
när vi kom hem vaknade även ottilia till liv och vi åt en god och rejäl frukost innan vi begav oss till beachen.
vi spelade lite fotboll och låg och chillade. sen fick vi två gratispass på nått gött gym vid beachen. dom hade spanat in oss när vi spelade fotboll så managern hade skickat ner dom så nu ska vi på gym, haha!
vid 3 blev det helt plötsligt helt mulet så vi gick och handlade lite innan vi gick hem igen.
ohh sen glömde jag det viktigaste. träffade på en tjej jag jobbade med en gång på jobbet för nån vecka sen,sen har jag inte sett av henne men idag dök hon upp på stranden och sa åt mig att ringa bossen på hennes nya jobb så jag gjorde det och var in dit idag så nu har jag nytt jobb , tror jag :D haha
på en mexikansk restaurang, och fixade det även kanske till ottilia. nu jobbar vi bra :D
vädret är verkligen underbart nu, har varit strålande fint och varmt i några dagar nu. typ 28-30 grader så de e gööttt!
nu ska jag nog dra mig tillbaka till vårt pleejjs och se vad kvällen bjuder på :)
allt för denna gång.
hoppas ni mår bra alla läsare!:)

saturday it is

lisa har!
da var det lordag igen,tjohoo
igar jobbade jag natt, lollo va pa nan fancyfest och ottilia chillade lite.

idag har lollo jobbat. sa vi tva resterande tog en promenad pa ca en timme imorse, la oss lite i parken men de va lite for kallt sa vi gick hem och tog en dusch, fixade lite och sedan begav vi oss ivag med pauline och stu och kikade lite fotboll. vart hostel spelade match mot ett annat hostel, och saklart vann vi. hihi sa drack lite vin och at lite snacks, mys. tills det dock borjade regna.. 

nu ska vi strax hem och laga lite middag och dricka lite mer vinis. lollo slutar nu vid 6 ocksa sa da ar hela familjen samlad :)

igar var det saaa himla fint vader har, varmaste dagen sen vi kom. sjukt skont! :D
dock kunde vi bara ligga i parken typ 2 timmar sen fick vi lov att aka pa nan arbetsintervju. tog over en timme att hitta dit, och nar vi val kom fram var vi 15 min forsenade. ooops, haha. sen satt vi dar ett tag, och sen gick vi for de va inge bra. saaa ovart! men men

nu fick ni en liten till uppdatering,u are welcome!

hejsvejjsss


shopping!!

idag var jag och lollo på en liten shoppingtur medan tills jobbade. kom hem väldigt nöjda må jag säga. hihi
två skor var, klackskor för endast 420kr!!! gaaalet nice:))))
sedan åkte vi iväg på lite middag med lollo "sleepover family", internt skämt men ni kan skratta för de är lite kul, haha. en tjej och hennes två vänner och det var supertrevligt så det var en bra kväll :)
jobber igår gick utomordentligt, fick kika på gladiator + troja och kika lite fb! vääldigt lugn kväll det var så det var lovely! så fick jag gå hem rätt tidigt och lägga mig mellan mina små sockersmulor. hihi
imorgon är vi alla lediga, eller lollo jobbar vid 9 på kvälla så vi får la se vad det blir av dagen. städning togs upp, vilket kan behövas då vi har kläder ganska mycket över hela golvet(mest ottilia) haha sorry babe!!
känner att jag är en väldigt bra uppdaterare nu faktiskt. fast känns inte som vi har så mycket nytt att komma med men.. hoho
slut för idag, simma lugn! och HEEJJJJA SVERIGE INATT!! heja allt ni kan för oss :D:D:D
xoxxoo

ny vecka igen

oj sa tiden gar fort alltsa. nu har vi varit borta i 1,5 manad. och om 17 dagar kommer carro! :D

igar fick jag skypa med bastis, emma k! ahh hihi va roligt :))) efter de aven med mina barn sigge & sixten. (mina katter) kandes valdigt skont att fa se dom efter min mardrom i veckan. dromde att jag kom hem sa var sixten en jatteful och fet hund och sigge var en minikanin som at pommes.. :S
men nu vet ja att dom ar normala, tjocka och gosiga.

nu sitter vi barnen i familjen ( jag tills och lollo) nere pa internetcafet och sen blir det hem och laga lite middag innan det ar dags for en loptur i parken! superfint ar de, love albert park! dock ar vadret ratt kallt och mulet sa de sog lite..

ikvall blir det jobb vid 8 och hela natten for mig pa kara kebabplejset, haha love it!

har inte sa mycket att skriva mer..
om ni missat sa har vi alla lagt upp massa bilder pa fb for er som ar intresserade..

horde ni har minusgrader hemma och frost pa bilrutan pa mornarna. maste faktiskt fa fnissa lite at de, hihihihihi

nu ska vi tillbaka till vart plejjsss, seee yah! eller nej, men vi hors! hoho
pusskram fran alla oss till er!

lördagiish

hej folket!
nu sitter jag och cheese nere på vårt jobb och surfar lite, hihi! lagt upp massa bilder på fb så nu kan ni se lite vad ni haft för oss:)
har varit lite dåliga att uppdatera och vi ber så hemskt mycket om ursäkt men vi prioriterar inte internet först..
louice jobbar för tillfället och vi ska nog iväg på nått jobb om sisådär 2-3 timmar och göra nått.. sälja matchbiljetter eller vad det var. sen är det nog dags för lite galej, tjoho:) trevligt!
vi har det ialf super här och vi trivs så bra så vi funderar på att gifta oss och stanna kvar här forevaahh. hihi nerråå, men typ.
vädret är på bättringsvägen, men denna vecka ska det va kasst. massa regn tror jag:( men läste at ni ska ha minusgrader i sverige så vi är inte alltför bittra, maha!
om ca 19 dagar kommer carro ner och det är ju bara sååååå grejt!! love it :D:D:D
då blir det en riktig tjejlya, haha!! fast vi älskar våra rumskamrater nu. dom är som våra extra föräldrar här nere så vi kommer sakna dom när dom flyttar ut.
nu ska vi nog gå tillbaka till lägenheten och sova lite så vi orkar jobba och gå ut ikväll.
ps. jag och louice gjorde roligaste saken häromdagen!! dock kan jag inte berätta historien nu, men kanske en annan gång. hahahha
jaja, simma lugnt folket!
c yaaah!!
xoxo

RSS 2.0