Thursday

Halla halla!

Torsdag, inget hejdundrande vader sa har sitter jag och laddar infor en langpromme :)

I forrgar sa var vi ut och korde pa Great Ocean Road, en upplevelse! Underbart landskap med klippor och stup ratt ner i havet. Vackra strander! Vi gjorde ett stopp vid en supermysig lite strand och at lunch.
Tog massa bilder och hade en skon dag i solen.
Pa kvallen for till Nandos vans beachhouse och sov dar.
Igar sa akte vi fran huset till en supercool strand, aaah sa harlig. Bred, lang och knappt nagat folk. Sjuk natur runt omkring med klippor och sant. Vi badade i stora vagor och hade det jatteharligt. Simmade nastan in i ett rip, nagat som tydligen ar jattefarligt och man kan bli utdragen i havet.. Killarna fick utskallning av badvakterna, men mig & Isabelle sa dom inget till bara prata lite glatt haha. Tyckte killarna var dickheads som tog med oss flickor pa sana farligheter haha. Bra att vara tjej ibland ;)

Igar var ju ocksa Isabelles fodelsedag, 21 ar yaay Hurra Hurra!!!!
Sa nar vi kom hem fran stranden, gjorde vi oss fina och tog tramen in till city :)
Val dar gick vi in pa en jatte mysig bar/resturang gata och at god mat, stek, kyckling och kanguru och till det fick vi vin. Servitoren fragade om vi ville ha nagat brod eller sa till maten, da fragade jag om det kostade och han skrattade och tyckte vi sag for fancy ut for att behova fraga det haha! Supertrevligt med mina flickor ialf. Efter det gick vi till en rooftop-bar, Madame Brussels och drack Madames Melon och Sangria, aaah sa gott. Satt dar i nagra timmar och hade det gott. Markte sedan att vi missat sista tramen hem och vi lov att ta taxi.. Onodiga pengar men valdigt skont hihi.

Hittills har veckan varit valdigt bra tycker jag, roligt eftersom det ar sista veckan har i Melbs..

Nu ska vi gora nagat vettigt utav dagen.

Puss & Kram pa alla er dar hemma!!

/O


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0