14.01.12

Lordag.

Hej alla dar hemma! :)
Nu har vi haft valdigt trakigt vader har i Melbs de sista 2veckorna, sedan nyar ungefar.. Jattetrakigt da vi alla tappat var bruna fina sommar farg.. Buhu. Annars sa mar vi alla bra forutom lite sma krampor som alla dras med da&da!
Isabelle har ont i foten, jag har ont i hela benet i princip troligtvis efter for mycket traning (hosthost) och Lisa magproblem, aven CB har drabbats av en massa jobbiga bett over hela hennes kropp.. Ingen som vet vad det kan vara vilket stor henne, bade Isabelle & Lisa har fatt en del bett ocksa sa vi ar fundersamma vad det kan vara. Inga bedbugs det ar vi ialf nastan sakra pa!!

Idag sa ska vi saga hejda till var kara Alex som ska fara pa "semester" till Thailand blandannat i ca 3manader. Vi kommer sakna dig gumman!! Vi at en god SVENSKTACOS middag i forrgar som ett litet hejda, myyycket mycket gott! :) Min favvoratt helt klart!

Nu ar vi snart inne pa sista veckan har i Melbourne. Kanns valdigt underligt, kommer vara jobbigt att saga hejda nar man inte vet om man ses igen.. Spec till alla pa jobbet, jag tycker om alla saaa mycket :((

Planerna for nasta vecka ar foljande
:

Mandag - Australien Open, Tennis
Tisdag/Onsdag - Great Ocean Road, roadtrip med Nando och nagra vanner till honom
Torsdag, Fredag, Lordag - Ev Jobb, annars packa & stada ihop i lagenheten.
Sondag - Flytta ut :((( och sista utgangen pa vart favvostalle Geebung, aven kallat Bungis!! WIE
Mandag - Sista dagen i Melbourne (Flyget till NZ & Auckland gar vid 23tiden)

Nu ska vi kika pa nytt boende till Carro som blir kvar har i Melbourne nar vi andra far ivag (ska mota upp henne och Lollo i Sydney senare) ata lite lunch och sedan blir det jobb for mig, Lisa & Isabelle :)

Hoppas att alla mar bra dar hemma, ta hand om varandra!

Puss & Kram

Ottilia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0