vad hände här?!

godkväll!
vi är nu inne på vår tredje dag i sydney tror jag.. och ja vad ska man säga, vi hamnade i ett lyxhus typ.
sofi träffade en man (32 år typ) i cairns för ca 2 månader sen som sa att hon kunde höra av sig om hon skulle till sydney så kunde hon bo hos han. så då gjorde vi det,och det gick bra. så tar vi bussen hit, och ja vi var inte särskillt fräscha ska jag säga också! så hoppar vi av bussen i bondi, hittar gatan och börjar traska. sen kollar vi runt och tänker va tusan är det för jäkla hus?! skitfint och maffiga.. så kommer vi fram till vårat, och vi törst knappt gå in, men vi gör det. men som tur var va han inte hemma men hade lämnat dörren öppen, så vi skyndar in och slänger oss i duschen haha. sen kände vi vad tusan gör vi här, för det var tydligen mer folk som bodde där. så precis när vi skulle dra så kommer han inspringande så vi blev kvar. och idag trodde vi inte vi skulle få bo kvar för det är fullt i alla sängar men vi fick ta sofforna,toppen sa vi! men ialf så skulle vi ha en liten middag här idag, kom över några få pers och det bjöds på potatisgratäng?, kyckling, supergo sallad och vin. sen slutade det med att det blev typ superfest. disco i köket med sån där rök man har på krogen ibland, poolparty och bastu & jaccuzzi.. och poolen är typ finaste. så vi mår bra haha:)
och imorgon ska vi jobba också, ska vara bikiniservitriser/bartender åt hans kompis som är en av de rikaste i australien/världen. hängde inte riktigt med, men ja nått i den stilen. känns som vi hamnat heeeelt rätt haha. men ibland ska man ha tur :)
sen kan jag även tillägga att första dagen vi kom hit var det linnies födelsedag så då tog vi en liten utgång med carro & lollo som jag bodde med i melbourne för några månader sen<3 och det slutade med att vi skildes vägar med de två när vi drog till olika klubbar, men då träffade vi på david och louise vi träffade längst kusten,och det var deras sista kväll och allt. så vi gick in på nån klubb bara sådär och dansade. sen säger dom att chris brown va där,på övervåningen dock så såg aldrig av han då ingen fick gå upp typ.även massa andra artister,vet inte vilka dock. chris var nog coolast. men när vi gick ut träffade vi på dvärgen från american pie och han gillade oss verkligen haha :D han pussade mig och linnie och sen hängde han med oss ett tag sen drog han även med till donken och chillade lite! hahah hur kul?!
hejåhå nu har vi det bra!
nu är klockan sent här så nu ska vi sova så vi orkar upp imorgon.
godnatt sweeerige :)
pussåkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0