bali dag 4 typ

blev en sen utekväll igår igen. började med några drinkar på lite olika barer med bruno och andrew innan sky garden, bland annat på en reagge?!bar med en cool typ som sjöng live! bästa drinken va crazy duck helt klart! fick in en stor fin rosa plastanka, haha typ världens finaste + godaste. kvällen slutade på stranden igen där vi kikade soluppgången till 7 sen gick vi hem och la oss! kuuung kväll :D somnade väldigt bra efter ett sms av lollo som nu har bokat biljett till australien, yeeeeyyy!!! =D ses om typ 3 veckor, sickt!!

vaknade upp halv 12 idag och begav oss till stranden. lite mulet till en början men varmt som tusan. efter några timmar på stranden var vi redo för att inta brädorna och the big waves så att säga;) dock va vi inte lika bra idag, svalde väl en sissodär 1 liten vatten. brädan var alltså inte riktigt vår bästa vän idag så då tog vi å lirade lite beachfotboll med våra nya holländsfestdudes, och några portugiser! lite mer vår grej kände vi då.
nu sitter vi och väntar på mat, nudlar står på menyn! yummieee, hihi
imorgonbitti tar vi båten och beger oss till gili för lite chillidill, eller nått. greeejjtt!!:))
nej nu kom maten så nu säger vi hejdå!
uppdatering kommer soon igen, seee u!
hoppas ni mår bra och har det lite kallt där hemma ialf, för de har inte vi. mahaaa!!
pusskram / lizzy

Kommentarer
Postat av: nile

har varit supervarmt hemma hihi! första dagen efter ni hade åkt var det strålande sol och sen igår var det sjukt varmt ;) men växlande väder idag, blir säkert kasst imorgon... :(



pusssspåerarumpor.

ps. vi låtsas fortfarande som att ni är hemma, bara att ni är sjuka eller något. sen i helgen blir det fest och då tänkte jag att lisa kan inte för hon ska vara med släkten och ottilia känner sig fortfarande lite sjuk och måste vila. så ni vet.



ses tidigare än vi tror :) i hope.

2011-08-28 @ 22:41:54
Postat av: Sofie jansson

Åh ni verkar ha det kanon, är inte alls avundsjuk ;) fortsätt uppdatera och ta MASSA kort. När ni kommer hem och kollar igenom alla kort så önskar ni att ni knäppt fler annars ;) va rädda om er nu tjejer och ha det kanon :)

Kramar

2011-08-29 @ 07:30:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0